Pomozimo Nikoli Adamoviću

Ovim putem još jednom vas molimo da izdvojite malo vremena, novca i ljudskosti, kojom bi pružili podršku Nikoli Adamoviću, momku iz Jagodine, koji je teško bolestan. Naime, pronađen mu je tumor na bešici i potreba je hitna operacija u Beču koja košta 30.000 evra. Njegovo lečenje je već počelo. Do sada je prikupljeno toliko novca da Nikola može da kontroliše svoju bolest, ali ne i da je izleči.

Uplatom na žiro račun banke Inteza, najbrže možete pomoći.
Broj računa je: 160–5400101055449-17 (Inteza).

U petak, 16. 05. 2014. u kafeu Aventador, ulica Marka Oreskovića 3, kod Đeram pijace takođe se održava humanitarna žurka za Nikolu, gde ćete moći svojim prisustvom i dobrovoljnim prilogom da pružite podršku i pomoć ovom mladom momku. Nadamo se da ćete se pojaviti u velikom broju.

Nikola Adamović

Foto: Facebook
 
 

Nikola Adamović rođen je 5.aprila, 1986.godine u Jagodini. Završio je u roku Pravni fakultet u Beogradu, gde je postigao nesvakidašnje rezultate i prosek 9.8, a trenutno je na doktorskim studijama. Njegova borba je borba cele porodice Adamović.

Mnogobrojni prijatelji i rodbina dosta su pomogli do sada. Sve izazove do sada prebrodio je uspešno, uz veliki optimizam i volju, koja mu ni sada ne nedostaje, ali u ovom trenutku mu je postavljen najteži izazov i potrebna mu je naša pomoć.

POZIVAMO SVE LJUDE DOBRE VOLJE DA POMOGNU NIKOLI I TIME SAČUVAJU JEDAN MLAD ŽIVOT!!!
 
Preuzeto sa: srbijadanas.com